Fullstack WordPress-utvecklare på deltid sökes i Göteborg

Sökes

Vi på Atleva Specialistvård söker nu en webbutvecklare / webbmaster med fokus på WordPress. Du kommer att ansvara för att underhålla och vidareutveckla våra hemsidor och digitala kanaler. Du kommer jobba i nära samarbete med vår marknadsföringsansvariga och ges möjlighet att utforma din egen roll.

För att arbeta på Atleva Specialistvård skall du vara flexibel, lyhörd inför dina arbetskamrater och tycka det är kul att arbeta i en organisation i snabb utveckling. Du skall kunna ta egna initiativ, jobba självständigt och vara intresserad av att utveckla rutiner och arbetssätt. Du är prestigelös och du hänger med i utvecklingen på den digitala marknaden.

Vi söker dig som arbetat som webbutvecklare under några år och som framförallt har god kunskap inom WordPress, JavaScript och CSS.

Kvalifikationer

  • Har 2+ års arbetserfarenhet
  • Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress.
  • Har erfarenhet av att arbeta med JavaScript, AJAX, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar, databasdesign och SQL.
  • Förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Grafisk-känsla och förståelse för UX och kundresa.

 

Detaljer

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Göteborg så vi ser helst att du är baserad här, vi erbjuder dock möjlighet till flexibla arbetstider.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader till att börja med, med sysselsättning om 25%.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du till nadia.lykke.redlo@atleva.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nadia Redlo på telefon 0725-633303 eller via mejl nadia.lykke.redlo@atleva.se.

Rekrytering sker löpnade.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Atleva är en vårdkoncern som startades 2008 och via flertalet klinker erbjuder avancerad och omfattande specialistvård — från topp till tå.

Samtliga kliniker bedriver verksamhet med utredning, behandling och rehabilitering.

Vår värdegrund är: kompetens, empati, helhetssyn och kvalitet.

Tillsammans skapar vi Sveriges ledande specialistkliniker med hög kvalitet och snabba beslutsvägar.